Büyülenme Hakkında Ticaret Sicil Gazetesi Gürcüce Tercüme

Wiki Article

Ayıklama sonu bilançosu, umumi kurul tarafından tasdik edilemiyor ise (genel kurul toplanamaz ise) temel ticaret mahkemesince, tasfiye sonu bilançosunun tasdikine ilişik kesinleşmiş hüküm ile ayıklama memuru sicil kayıtlarının silinmesini dilek edebilir.

g) İşletmenin oturmuşş kararının zamanı ile varsa skorsı ve hangi aza tarafından verildiği.

Arap ülkeleri ile olan ticari evet da ferdî ilişkilerinizde sizden maksut evrakların ya da yapacağınız sözleşmelerin Fellahça yeminli tercüme edilmiş olması gereklidir.

6. Konulmuş olan ayni kapital üzerinde herhangi bir sınırlamanın olmadığına değgin alakadar sicilden allıkınacak yazı

3. Kocaeli Ticaret Odası Kafakanlına hitaben yazılan eşya dilek dilekçesi -Bilgisayarda yahut daktilo ile yazılmış ve yetkililer aracılığıyla imzalanmış olmalı

(10) Şirketler topluluğuna dahil kâin dü servet şirketi birbirlerinin paylarının en az dörtte birine mevla olarak kontralıklı iştirak haline gelmeleri yerinde, payların yüzdeleri ile oy hakkı oranları yedinci, sekizinci ve dokuzuncu fıkra hükümlerine nazaran hesaplanır. Bu kapital şirketlerinin, alınlıklı ortaklık konumuna bilerek girmeleri halinde; katılma konusu olan paylardan doğan yekûn oylarla özge hak sahipliği haklarının yalnızca dörtte biri kullanılabilir; bedelsiz payları edinme hakkı hariç, gayrı devamını oku bütün hak sahipliği hakları donar.

Vekaletname ile alakadar duyuru: Limiited Şirket Umumi Konsey Derilarında kullanılacak vekaletnamede; şirketin unvanı, ilgili evetğu genel asamble derneksının zamanı, vekilin adı ve soyadı, hak sahibinin marj adedi ile adı ve soyadı devamını oku yahut unvanı ve imzasının bulunması şarttır.

a) Başmal azaltılması ve zaitrımının eş zamanlı olarak kuruluşlmasına devamı için tıklayın ilişik umumi kurul kararının noter onaylı örneği.

devamı için tıklayın (5) Ticari konuletmenin devrinde, devredilen nöbetletmenin malvarlığına dahil olan tapu, gemi ve fikri mülkiyet incele sicilleri ile benzeri sicillerde kayıtlı mevcut finans ve hakların devralan adına tescilinin gecikmeksizin strüktürlması için, müdürlük aracılığıyla ticari sorunletmenin devrinin tescili ile eş zamanlı olarak ilişkin sicillere derhal bildirilir.

5. Konulmuş olan ayni başmal ile devralınacak konuletmeler ve aynı varlıkların değerinin tespitine ait mahkemece atanan uzman tarafından hazırlanmış değerleme raporları

(2) Vakfın hukuki kişiliğinin sona erdiğinin ilgili resmi post aracılığıyla bildirimi halinde ticari çalışmaletmeye ilgilendiren kayıtlar resen silinir.

Tercüme meselelemi tamamlanmış olan belgeleriniz 10 sene süre ile şirket sunucularımızda çitndırılmakta olup, dilediğiniz bugün yedekler dosyaların tedariğini sağlayabilmekteyiz.

(4) Donatma fiiltirakinin ticaret unvanı, şerik donatanlardan en az birinin adı ve soyadını yahut derya ticaretinde kullanılan geminin adını bâtınerir. Soyadları ve sefine adı kısaltılamaz. Ticaret unvanında ayrıca donatma soruntirakini gösterecek bir ibare de bulunur.

b) Ticaret şirketleri dışındaki hükmi kişilere ilişik olan ticari işletmelerde; pres sahibi hukuki kişoflaz temsile mezun kişiler yahut bu tarz şeylerin temsilcileri.

Report this wiki page